Zayn Malik stopt met One Direction

0
zayn malik

Vervelend nieuws voor alle fans van One Direction want Zayn Malik stopt met de populaire boyband. Dat liet de groep zelf weten via hun Facebookpagina. Zayn Malik heeft aangegeven dat de druk hem na vijf jaar te veel werd en hij een normaal leven wil leiden, weg van alle aandacht.Dit nieuws komt hard aan want eerder schreven we nog over de geweldige 1D day!

De band gaf een statement via hun Facebookpagina, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de populaire boyband vanaf nu enkel maar uit de overige leden bestaat. Dit zijn: Harry, Niall, Liam en Louis. Eerder gingen al de geruchten dat Zayn de wereldtournee verliet en terug naar huis keerde omdat de stress hem te veel werd.

“Mijn leven bij One Direction was meer dan ik kon dromen, maar na vijf jaar is de tijd gekomen om de band te verlaten. Ik wil een normale man van 22 zijn die zich kan ontspannen en wat priv├ętijd heeft weg van het publieke oog. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb gemaakt, en ze zullen de beste band ter wereld blijven.” – Zayn Malik, ex-lid van boyband One Direction

Zayn verontschuldigd zich bij de fans die teleurgesteld zijn maar de andere leden van de band zeggen zijn beslissing te respecteren. Ze willen hem bedanken voor de afgelopen vijf jaren en wensen hem alle geluk toe in de toekomst. Verder worden er geen optredens afgelast en zal het vijfde album ook gewoon uitkomen aan het einde van dit jaar.

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as…

Posted by One Direction on Wednesday, March 25, 2015

Reacties zijn gesloten.