Paar nachtjes nog: Alexander Wang for H&M

0
alexander wang for hm

Dit weekend was ik nog helemaal into het knutselen en creatief zijn. Maar alles wordt nu even aan de kant geschoven want het is bijna zover! De ├╝berhippe en moderne collectie van Alexander Wang for H&M ligt bijna in de winkels. Vanaf 6 november start de verkoop en zoals met de meeste designer collecties moet je er snel bij zijn want OP = OP.

Alexander Wang

wang-hm-nl

Alexander Wang is een Amerikaanse fashion ontwerper, geboren in 1983. Toen hij 21 was lanceerde hij zijn eigen modelabel en in 2007 presenteerde hij zijn eerste grote collectie op de catwalk in New York. Vanaf dat moment gaat het hard met de ontwerper. In 2008 won hij de CFDA/Vogue Fashion Fund t.w.v. $20.000,- waardoor hij zijn zaken snel kon uitbreiden. Die uitbreiding kwam in de vorm van zijn eerste tassen collectie. Alexander Wang wint de ene prijs na de andere en inmiddels liggen zijn ontwerpen in meer dan 700 winkels wereldwijd.

Urban design

Alexander Wang staat vooral bekend om zijn urban design. Er wordt veel gebruik gemaakt van zwart en andere donkere kleuren. Dat is ook weer heel goed terug te zien in de H&M collectie. Maar wij zijn helemaal weg van deze Urban stijl! Modern, sportief en toch heel verzorgd. Net even anders, opvallende materialen: Alexander Wang is helemaal hot!

H&M Collectie

De Alexander Wang H&M collectie bestaat uit kleding, tassen en accessoires voor zowel dames als heren. De collectie is vanaf 6 november om 10.00 verkrijgbaar via de online shop. In de geselecteerde winkels kun je vanaf 9.00 al terecht. Hou rekening met een lange rij want de designer collecties zijn altijd immens populair. Op de website van H&M kun je ook precies lezen wat de spelregels zijn. Zo mag je maximaal 3 stuks van elk artikel kopen en krijg je maximaal 10 minuten om te shoppen. Wees goed voorbereid om de ultieme slag te slaan!

Bekijk ook de Runway Debut film van H&M om de collectie alvast “in actie” te zien:

Reacties zijn gesloten.