Heimwee naar 1D Day

0
1d

Zucht. Het is alweer voorbij. 1D Day. Dé dag voor alle serieuze One Direction fans op deze aardbol. Maarrr… dat wil niet zeggen dat we geen terugblik kunnen werpen op deze te gekke dag. Want herinneringen zijn vaak even leuk als het moment zelf, toch?

23 november – een dag om nooit te vergeten

Zeven uur lang waren Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne, en Louis Tomlinson via live stream te zien in diverse filmpjes, sketches en songs uit hun nieuwe album Midnight Memories. Waarom? Omdat “we iets terug willen geven aan de fans die ons zo steunen”, zei Harry Styles.

Niet alleen de jongens zelf waren te zien, maar ook super bekende celebrities zoals Robbie Williams, Celine Dion, en Kelly Rowland. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was konden fans chatten met hun favoriete boysband!

Watch Party in Ede

In bioscoop Cinemec in Ede was het op 1D Day een gezelligheid van jewelste. Maar liefst 1000 fans hadden zich verzameld om samen 5 uur lang te genieten van deze bijzondere dag. Aanwezigen konden een persoonlijke boodschap aan de jongens achterlaten, en als verrassing was er ook nog een optreden van de Nederlandse boysband B-Brave.

One Direction tegen pesten

Het evenement kwam tot stand dankzij sponser Office Depot/Viking Direct (een winkelketen voor school- en kantoorartikelen), die samen met One Direction campagne voert tegen pesten. Als dat geen goed doel is!

Geen genoeg van One Direction Day?

Krijg jij nog geen genoeg van One Direction Day? Dat hoeft ook niet. Je kan de leukste ogenblikken van 1D Day altijd weer terugkijken op het One Direction youtube kanaal. En nakletsen kan op het forum van de One Direction Fanclub.

 

Reacties zijn gesloten.