De bikerlook anno 2013

0
biker-look-2013

Dit najaar is het niet alleen een must om een geruit kledingstuk in je kast te hebben liggen, maar ook is de stoere fashion look weer helemaal terug van weg geweest. Het leuke van de stoere bikerlook is dat het ook perfect in combinatie met een geruite blouse kan.

Compleet door stoere boots

De dominante kleur bij deze stoere look is zwart. Dit is ook wat het zo makkelijk maakt om zo’n outfit te combineren met eigenlijk alles wat je verder nog in je kast hebt liggen. Bij deze look wordt de nadruk gelegd op (nep)leer. Een stoer leren jasje met een skinnyjeans, mogelijk ook van (nep)leer, en daaronder stoere boots. De bikerboots vind je in allerlei verschillende vormen en maten. Zo heb je lage laarzen met niet al te veel poespas, maar ook kom je de wat hogere laarzen tegen deze winter. De varianten met studs doen het dit najaar overigens bijzonder goed. Ook hebben we al verschillende beroemdheden gespot die mee doen aan deze trend. Zoals Taylor Momsen, die we allemaal kennen als de rebelse Jenny uit Gossip Girl.

trend-biker-boots

Bandshirts

De outfit wordt tenslotte compleet gemaakt met een hip t-shirt. Populair zijn bij deze outfit bandshirts. Lekker wijde one size fits all shirts die je look net even wat nonchalanter maken. Kortom, met deze stoere outfit kun je dit najaar zeker aan.

Reacties zijn gesloten.