De 8 leukste cadeaus voor vriendinnen

0
vriendinnendag2

1. Fotoshoot

Met een vriendinnen fotoshoot worden jullie heerlijk in de watten gelegd. Make-up, mooie kleren, haren gedaan en lachen maar. Je kan ervoor kiezen dit in een studio te doen, maar buitenfoto’s zijn ook mogelijk. Laat het eindresultaat afdrukken op canvas en je hebt een schitterend aandenken aan deze super leuke dag!

2.  High tea

Het woord zegt het al, lekker thee drinken! Bij een high tea horen allemaal heerlijke zoete en hartige hapjes. En er is genoeg tijd om te kletsen en de laatste nieuwtjes door te nemen. Een prima besteding van je middag.

3. Een naam cadeau

Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om cadeaus te bedrukken met naam. Bijvoorbeeld een telefoonhoesje, parfumflesje, mok, kussensloop, wijnfles en ga zo maar door. Bedenk waar jouw vriendin van houdt en bedruk dat met haar naam erop!

4. Een fotocollage

De fotocollage doet het nog steeds erg goed. Verzamel heel veel foto’s van je vriendin (en anderen) en verwerk die in een fotolijst of in een fotoboek. Het is een persoonlijk cadeau met leuke herinneringen.

5. Diamonds are a girls best friend

Diamanten zijn misschien een beetje ‘to much’ maar een mooi sieraad kan een erg persoonlijk cadeau zijn. Het is iets wat je vriendin altijd bij haar kan dragen. Houdt ze van kettingen, armbandjes of een ring? Er bestaan ook nog steeds sieraden speciaal voor hartsvriendinnen. De nieuwe trend in verzamelingen zoals chunks van NOOSA, zijn erg populair.

6. Een belevenis

Geef je vriendin een dagje uit naar keuze. Houdt ze van actieve of spannende belevenissen? Dan is karten, paintballen, of skydiven wellicht iets voor haar. Of misschien iets culinairs? Dan gaan jullie lekker samen eten of een kookworkshop doen. Natuurlijk kan je ook gewoon lekker gaan winkelen, naar een pretpark of naar de nieuwste bioscoopfilm gaan. Er is genoeg te beleven!

7. Een goodiebox

Whatsinabag’ is een goed gevulde tas vol met hippe lifestyle musthaves. Zo’n goodiebox kan je natuurlijk ook zelf samenstellen. Bijvoorbeeld een Hollandse verrassing, een decemberbag, of een glitter & glamour thema. Leef je helemaal uit!

8. Een beautymiddag

Organiseer een beautymiddag met je vriendinnen. Jij zorgt voor alle producten en iedereen wordt lekker verwend. Samen nagels lakken en kapsels uitproberen. Je kan ook zelf verschillende scrubs maken voor je gezicht. Met de simpelste ingrediënten voelt je huid daarna weer fluweelzacht aan.

vriendinnnendag

Reacties zijn gesloten.