Alsnog de perfecte winterlook

0
the-winter-look

De winter heeft nog niet echt doorgezet, en dat brengt meer positieve dingen met zich mee dan slechts de uitgestelde winterdip: je hebt namelijk nog alle kans om dé trendy winterjas die jouw outfit compleet maakt te kopen in de uitverkoop! Deze winter draait het om tegenstellingen. De jassen zijn bijvoorbeeld of heel slank, of juist extreem oversized, en ook de gebruikte materialen zijn erg uiteenlopend. De trends zijn heel veelzijdig en de perfecte look voor jou zit er dus zeker bij.

Extreme materialen

De eerste tegenstellingen zien we terug in het materiaal, waarbij leer en wol bijvoorbeeld gecombineerd worden in één jas. Je hebt de mooie wollen jassen met leren mouwen vast al gezien afgelopen tijd. Een slanke pasvorm wordt vaak gecombineerd met mannelijke stoffen zodat je de stoere en vrouwelijke look bereikt waar wij eerder al over schreven. Ook baseball jacks en leren jassen (met quilted details) dragen bij aan een coole winter. Een ander extreem materiaal uit zich (weer) in nepbont, vaak in neutrale kleuren.

collage-winterjassen-2014

Speel met kleur

Over kleur gesproken, die zijn deze winter hard en uitgesproken (zwart, wit, rood, legergroen en nachtblauw) tegenover vrolijk en lief (camel, roze, geel, oranje). De printen die weer helemaal terug zijn, zijn de dierenprints en natuurlijk de verschillende ruiten (schotse ruit, Pied-de-poule ruit) die wij adviseerden.

De perfecte outdoorlook

De ultieme look van dit seizoen is de outdoorlook. Nonchalant, maar toch stijlvol. Om deze look perfect te rocken moet je combineren: draag veel lagen over elkaar voor een kleurrijk en dynamisch effect. Een basic broek (jeans of coated), met een simpel shirtje in één van de winterkleuren, een dun gebreid vest met Noorse of folklorische print en een grote (denim) blouse. Hier overheen draag je je geruite jas of een jas met houtje-touwtje sluiting, en natuurlijk een grote gebreide sjaal. Hiermee laat je zien hoe avontuurlijk je bent én dat jij jezelf prima redt in de koude buitenlucht!

Reacties zijn gesloten.