3 Netflix series om samen met je vriendinnen te kijken!

0
AA_orphanblack_thumbnail_s2_02_web

Wat is er nou leuker dan gezellig samen met je vriendinnen op een luie zondag een aflevering (of 5?) van je favoriete serie te kijken?

Maar wat zijn nou leuke series om samen met de meiden te kijken zonder dat de helft in slaap valt en de andere helft nog steeds over afgelopen zaterdag avond zit te babbelen?

Hieronder 3 van de tofste Netflix meiden series die je gezellig met z’n allen kan kijken! (of natuurlijk gewoon in je eentje :P )

Drop Dead Diva

De serie gaat over hoe een model genaamd Deb een tragisch ongeluk krijgt en in de hemel op een ‘reset’ knop drukt. (yup, bij deze serie hoef je je hersens niet aan te zetten!) Hierdoor keert ze terug naar de Aarde maar komt ze in het lichaam van Jane terecht, een advocaat met… een maatje of twee meer

Tja, je raadt het al. Drop Dead Diva is een komedie serie met geweldige humor, steengoede actrices en serie waar je (gelukkig) niet zoveel bij na hoeft te denken. Dus als je simpelweg met z’n allen om hilarische situaties wilt lachen dan is de serie voor jullie!

Scandal

Iets ingewikkelder dan Drop Dead Diva (niet dat dat zo moeilijk is…) maar nog steeds een hilarische serie over hoe een groep dames en heren onder de naam ‘Fixers’ in het Witte Huis te werk gaat. Het doel van de groep is om alle schandalen en gehiemen buiten het bereik van de papparazi te houden. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, en het helpt al helemaal niet als de hoofdrolspeelster Olivia Pope ‘toevallige’ een affaire heeft met de President van de Verenigde Staten!!!

Leuk, hilarisch zelfs met een steengoede vrouwelijk cast en een reeks aan mannen waar je ‘U’ tegen zegt. Als jullie nog wat hersencellen over hebben na de stapavond van gisteren dan is de serie om op te zetten!

Orphan Black

Tot slot hebben we nog een pareltje voor jullie in petto. Een chick serie met ballen, dat is Orphan Black. Het gaat over Sarah Manning die op een willekeurige avond zichzelf (???) voor de trein ziet springen. Later blijkt dat dit een ‘kloon’ van haar is en op de een of andere manier weet Sarah het leven van haar overleden kloon binnen te dringen, met alle gevolgen – en nachtelijke escapades – van dien natuurlijk.

Oh ja, het blijft natuurlijk niet bij een kloon maar langzaam maar zeker maken we kennis met een reeks aan ‘gekloonde zussen’ die langzaam maar zeker elkaar nodig hebben om te overleven.

Een keiharde actie serie met een van de beste actrices van de afgelopen tijd. En ja je ziet het goed, de hoofdrolspeelster speelt ongeveer 5 hoofdrollen 5 tegelijk, in haar eentje, 2 seizoenen lang! Een keer knipperen en je bent het verhaal kwijt, dus jullie zijn gewaarschuwd ;-)

Reacties zijn gesloten.