3 leuke uitjes met je mams

0
high-tea

Ok, soms ben ik even helemaal klaar met mams; vooral als ze weer eens uit haar vel springt omdat mijn kamer zowat uit zijn voegen ploft van de rotzooi (stiekem heeft ze meestal wel gelijk, maar ik weiger om toe te geven!). Maar over het algemeen kan ik het heel goed vinden met mijn moeder en ik denk veel van jullie meiden ook! Alleen eigenlijk doen we te weinig samen. Mams werkt veel en ik ga het liefst met vriendinnen shoppen in plaats van met mijn moeder. Daarom heb ik een paar uitjes bedacht dit ik wel met mijn moeder zou willen doen:

1. Fotoshoot

fotoshoot mama

Ga samen een fotoshoot laten doen bij een professionele fotograaf of op een zelf gekozen locatie. Je hebt verschillende fotografen die moeder-dochter pakketten aanbieden (zoek even in Googel op “moeder dochter fotoshoot”). Sommige pakketten zijn inclusief visagie en sommige inclusief bijvoorbeeld een lunch. En de leukste foto’s krijg je vervolgens mee naar huis: leuk voor op je slaapkamer (of om op je eigen houten kunstwerk te hangen waar ik laatst over heb geschreven).

2. High Tea

Niks is gezelliger en lekkerder dan een High Tea. Je hebt gezellig de tijd om lekker bij te kletsen en het is weer eens wat anders dan een standaard lunch bij de bistro om de hoek. Wil je een beetje op de kosten letten? Dan organiseer je toch je eigen High Tea met lekkere hapjes! (Bron High Tea foto)

3. Vrijmarkt

brunssumAls je net als ik van vintage en tweedehands spulletjes houdt, dan kun je je hart ophalen bij de Tweedehands Markt in Brunssum (Limburg). Deze is elke zondag open maar als je op de derde zondag van de maand gaat, kun je ook nog de maandelijkse veiling meemaken. Zo ben je lekker een dagje weg en kun je misschien nog wel wat leuke items voor je slaapkamer scoren. Oh ja: hou je niet van Hollandse muziek? Check dan altijd even de website van tevoren ;-)

 

Reacties zijn gesloten.